معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران
سرخط خبرها

حقایقی جالب درباره کنسول  پلی  استیشن

  • کد خبر: ۹۲۲۵۳
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۵
حقایقی جالب درباره کنسول  پلی  استیشن
پلی استیشن یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های بازی تاریخ محسوب می‌شود و حقایق شگفت انگیزی درباره آن وجود دارد که باید بدانید. درباره این کنسول، اطلاعات زیادی وجود دارد که بعضی از آن‌ها باورکردنی نیستند. در ادامه می‌توانید ۳ حقیقت جذاب از پلی استیشن را بخوانید.

به گزارش شهرآرانیوز - پلی استیشن یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های بازی تاریخ محسوب می‌شود و حقایق شگفت انگیزی درباره آن وجود دارد که باید بدانید. درباره این کنسول، اطلاعات زیادی وجود دارد که بعضی از آن‌ها باورکردنی نیستند. در ادامه می‌توانید ۳ حقیقت جذاب از پلی استیشن را بخوانید.

اولین نسخه پلی استیشن

اولین مدل پلی استیشن در سال ۱۹۹۱ معرفی شد و در واقع حاصل همکاری سونی و نینتندو بود! این کنسول قرار بود یک نسخه قوی‌تر از سوپر نینتندو (SNES) باشد و از یک سی دی-رام بهره ببرد. مشارکت آن‌ها به نتیجه نرسید، اما اگر همه چیز مطابق برنامه اولیه پیش می‌رفت، پلی استیشن ۱، با نام «پی اس ایکس» (PS-X) وارد بازار می‌شد.

تصور کنید که پلی استیشن دوست داشتنی و محبوب را باید پی اس ایکس خطاب می‌کردید! در ضمن در تبلیغات آن دوره، به آن «سوپر نینتندوی جدید» هم می‌گفتند. شرایط به شکل دیگری جلو رفت و مسیر این دو شرکت جدا شد. اولین بازی پرفروش «گرن توریسمو» (Gran Turismo) روی پی اس ۱، اولین بازی موفق شرکت سونی بود که ۱۰ میلیون نسخه از آن به فروش رسید. این بازی در ادامه، از سوی عناوین بزرگی همچون کراش باندیکوت، تیکن ۳، مهاجم مقبره، رزیدنت اویل و فاینال فانتزی ۷ به چالش کشیده شد؛ اما جایگاهش را حفظ کرد.

همچنین اگر نمی‌دانید، پرفروش‌ترین بازی پلی استیشن۲، جی تی ای: سن آندریاس است با ۱۷.۳۳ میلیون نسخه. جی تی‌ای ۵ با ۳۰ میلیون نسخه، پرفروش‌ترین بازی پلی استیشن ۳ محسوب‌ می‌شود و خدای جنگ با ۱۹.۵ میلیون نسخه، پادشاه پلی استیشن است.

اولین کنسولی که بیش از ۱۰۰ میلیون دستگاه از آن به فروش رسید

پلی استیشن اولین کنسول تاریخ است که توانسته از نظر فروش، مرز ۱۰۰ میلیون را رد کند و هنوز هم در این باره رکورددار است. این اعداد به خوبی نشان می‌دهند که این کنسول تا چه اندازه جریان ساز و بزرگ بود. کنسول پلی استیشن ۲ با ۱۵۵ میلیون دستگاه، پلی استیشن ۳ با ۸۸ میلیون دستگاه و پلی استیشن ۴ با ۱۱۷ میلیون دستگاه فروش، موفقیت‌های این پلتفرم بازی را ادامه دادند.

مردی به نام پلی استیشن ۲

این یک اتفاق کاملا واقعی است! مردی که علاقه شدید و توصیف ناپذیری به این کنسول داشت، نام خود را به صورت رسمی به «پلی استیشن ۲» تغییر داد. با این حال نکته عجیب‌تر درباره این مرد بیست و نه ساله ساکن آکسفوردشر انگلستان، این بود که می‌گفت آرزو دارد با «بازی» ازدواج کند، اما کشیش‌های محل به او توضیح دادند که انجام این کار امکان پذیر نیست.

منبع: گجت نیوز

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->